#Succesverhaal

Verhaal van

Shalendra Pherai is aan het werk bij Werken Sterkt.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Shalendra Pherai (35), en ik ben enkele jaren geleden als deelnemer begonnen bij Werken Sterkt. Ik werd in 2010 door het UWV helaas arbeidsongeschikt verklaard, waardoor ik lange tijd een Wajong uitkering kreeg (Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben.).

Hierdoor was het voor mij nog maar de vraag of ik mijn steentje zou kunnen bijdragen aan de maatschappij. Samen met het UWV heb ik toen gekeken naar de verschillende opties om te kunnen re-integreren.

Hierdoor kwamen wij terecht bij Werken Sterkt. Na het maken van een afspraak om een intake te doen bij de toenmalige trajectcoach, is het allemaal best snel gegaan. Mijn intake was eind December 2017 en mijn traject ging van start in Januari 2018.

Binnen Werken Sterkt heb ik mij stap voor stap kunnen ontwikkelen. Men vond mij een aanwinst voor het team! Dat heeft mij nog meer gemotiveerd en zorgde ervoor dat ik steeds beter ging functioneren. Dat bleef binnen het bedrijf niet onopgemerkt waardoor ik zelfs een contract aangeboden kreeg.

Tijdens mijn re-integratie traject had ik veel contact met andere deelnemers, die ik begeleidde op administratief gebied. Werken Sterkt gaf mij daarnaast ook de ruimte om mezelf te ontwikkelen als werkbegeleider. Inmiddels werk ik al 2 jaar met veel plezier als Administratief Werkbegeleider.

Ik hoop de komende jaren nog veel mooie stappen in mijn ontwikkeling te kunnen zetten en bovendien ook andere deelnemers te mogen begeleiden en inspireren!

Groeten,

Shalendra

Ben je geïnspireerd geworden door het verhaal?

Wil je weten wat Werken Sterkt voor jou zou kunnen doen?
Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op!