Werken Sterkt biedt op alle levensgebieden intensieve ondersteuning en begeleiding en helpt u daadwerkelijk zo snel mogelijk bij het realiseren van uw doelen. Werken Sterkt richt zich met begeleiding op alle treden van de participatieladder.

Voor elke (zorg) vraag bent u welkom! Wij bieden u direct ondersteuning en helpen u eventueel om passende (specialistische) hulp te vinden zonder dat u van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Tevens kunnen wij u helpen bij het hervinden van werkritme en re-integratie in de arbeidsmarkt. Werken Sterkt sluit geen doelgroepen uit en hecht veel waarde aan een goede samenwerking met betrokken partijen/partners.

Bewezen is dat een goede samenwerking een positieve meerwaarde kan zijn voor uw traject. Werken Sterkt werkt o.a. met GGZ-instellingen, (zorg)organisaties, UWV, werkgevers, Raad voor de Kinderbescherming, reclasseringsorganisaties, Ministerie van Justitie en Veiligheid, diverse gemeenten en scholen etc. Ons ervaren en bevlogen team zet zich gedurfd in met enorm veel passie en vol geloof voor wat wij doen. Dagbesteding en/of aan het werk zijn, is een onderdeel van uw traject om de gestelde doelen te halen. Indien haalbaar kan (betaald) werk een belangrijke voorwaarde voor persoonlijk en maatschappelijk herstel en is een voorwaarde voor volwaardig burgerschap zijn.

Onze uitgangspunten:

  • U kunt direct terecht met uw (zorg) vraag
  • Als u de drempel te hoog vindt om naar buiten te komen, en /of eenzaam bent en/of graag iets wil leren hebben wij een groot aanbod van (recreatieve) activiteiten waar u gezellig aan mee kunt doen. Ook bestaat de mogelijkheid te klankborden met andere deelnemers.
  • Wij bieden vanaf de eerste dag echte werkervaringsplekken in een normale werkomgeving, waar mensen arbeidsvaardigheden en werknemersvaardigheden ontwikkelen maar ook terecht kunnen met andere (zorg)vragen die uw leven beperken.
  • Wij zijn resultaatgericht en willen deelnemers, indien dat kan, zo snel mogelijk laten participeren naar vermogen, het liefst in een reguliere betaalde baan
  • Wij hebben een groot netwerk van werkgevers, veel vacatures in diverse sectoren, ook aan de onderkant van de arbeidsmarkt

Meer informatie? We staan u graag te woord!

Vul onderstaand formulier in. We nemen spoedig contact met u op.