Heeft u een ZW-uitkering of een AG-uitkering van het UWV en beschikt u over arbeidsvermogen? Dan komt u in aanmerking voor een Werkfit traject of een traject Naar Werk.

  • Varianten van een AG-uitkering: WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ;
  • ZW-uitkering: flexwerkers en mensen die tijdens hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden.

Hebt u één van deze uitkeringen van UWV:

Dan kan Werken Sterkt u verder helpen (op weg naar) werk en in het werk.

Werken Sterkt heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen in werk en naar werk. Dit zijn vaak mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We begeleiden mensen met allerlei soorten belemmeringen (fysiek, psychisch, psychiatrisch, noem maar op…) waardoor u niet gemakkelijk aan het werk kan komen.

Werkfit Maken

Tijdens een Werkfit-traject, maken we u klaar voor de arbeidsmarkt. Samen met u bepalen wij wat daarvoor nodig is. Dat is altijd maatwerk. Wat hebt u nodig om aan het werk te kunnen? Wat zijn uw kwaliteiten en wat uw belemmeringen? Hoe kunt u groeien in uw mogelijkheden? Wat kunt u daarin zelf doen en waarin hebt u ondersteuning nodig? Wat is de kortste weg om u klaar te krijgen voor werk.

Werken Sterkt heeft een eigen leerwerkbedrijf, met werkzaamheden in allerlei branches. Hier kunt u groeien door direct actief te zijn. Want: de praktijk leert dat een leerplek de kans op betaald werk aanzienlijk vergroot!

Naar Werk

Wanneer u klaar bent om te gaan werken, volgt een traject Naar Werk. Hierin is alles gericht op het zoeken en vinden van werk. Ook dit is uiteraard maatwerk. Kunt u zelf solliciteren? Dan ondersteunen we u daarin. We geven u sollicitatietraining en -begeleiding. Hebt u steun nodig om een baan te vinden? Dan zetten we onze coaches zich in om samen met u te zoeken naar betaald werk, dit kan zijn binnen ons eigen netwerk maar ook hier buiten.

Meld u aan voor een intakegesprek

Vul onderstaand formulier in. We nemen contact met u op.