Referenties

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Werken sterkt heeft een duidelijke focus op mogelijkheden van de deelnemers. Zij doen dit op een professionele en persoonlijke manier. De contacten die wij met Werken Sterkt hebben zijn zakelijk en plezierig.

R.J. Wilbrink

Staffunctionaris ketensamenwerking

Raad van de kinderbescherming

Werken Sterkt is een cliĆ«ntgerichte, professionele organisatie, die uitgaat van de mogelijkheden van kandidaten. De persoonlijke aanpak van begeleiders motiveren de deelnemers om hun doelen te bereiken.

Deelnemers zijn positief over de begeleiding en betrokkenheid. Werken Sterkt kent de arbeidsmarkt en heeft een uitstekend netwerk. De terugkoppeling, indien nodig en de samenwerking ervaar ik als heel plezierig.

Birgitte Bignell

Coƶrdinator taakstraffen

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken Sterkt is een professionele organisatie, die oplossingsgericht werkt, uitgaande van de mogelijkheden van kandidaten. De begeleiders hebben een persoonlijke aanpak en weten te motiveren. Kandidaten zijn positief over de begeleiding en betrokkenheid. Werken Sterkt kent de arbeidsmarkt en heeft een uitstekend netwerk. De terugkoppeling, indien nodig en de samenwerking ervaar ik als heel plezierig.

Marianne van der Zanden

Consulent Werk

Gemeente Zoetermeer

De klanten die ik er tot nu toe heb geplaatst zijn momenteel aan het werk in een betaalde baan of in een parttime betaalde baan. Een enkel is nog niet zover en werkt als vrijwilliger. De lijntjes zijn kort.

Je kunt als organisatie altijd komen kijken hoe het met je klant gaat. De terugkoppeling is goed zowel schriftelijk als telefonisch. Klanten die nooit hebben gewerkt hebben in eerste instantie veel weerstand maar dit wordt door Werken Sterkt goed opgepakt en of mee om gegaan. 

Liane Blanker

Klantmanager Vergunninghouders Zoetermeer