Gemeente Zoetermeer

Werken Sterk is een veelzijdige organisatie  waar verschillende mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt weer op de rit kunnen worden geholpen naar zelfstandigheid en groei.

De klanten die ik er tot nu toe heb geplaatst zijn momenteel aan het werk in een betaalde baan of in een parttime betaalde baan. Een enkel is nog niet zover en werkt als vrijwilliger. De lijntjes zijn kort. Je kunt als organisatie altijd komen kijken hoe het met je klant gaat. De terugkoppeling is goed zowel schriftelijk als telefonisch. Klanten die nooit hebben gewerkt hebben in eerste instantie veel weerstand maar dit wordt door Werken Sterkt goed opgepakt en of mee om gegaan.                                                                                                                      

Liane Blanker

Klantmanager Vergunninghouders Zoetermeer

Gemeente Leidschendam-Voorburg

Werken Sterkt is een professionele organisatie, die oplossingsgericht werkt, uitgaande van de mogelijkheden van kandidaten. De begeleiders hebben een persoonlijke aanpak en weten te motiveren. Kandidaten zijn positief over de begeleiding en betrokkenheid. Werken Sterkt kent de arbeidsmarkt en heeft een uitstekend netwerk. De terugkoppeling, indien nodig en de samenwerking ervaar ik als heel plezierig.

Marianne van der Zanden

Consulent Werk

Raad van Kinderbescherming

Werken Sterkt is een cliëntgerichte,  professionele organisatie, die uitgaat van de mogelijkheden van kandidaten. De persoonlijke aanpak van begeleiders motiveren de deelnemers om hun doelen te bereiken. Deelnemers zijn positief over de begeleiding en betrokkenheid. Werken Sterkt kent de arbeidsmarkt en heeft een uitstekend netwerk. De terugkoppeling, indien nodig en de samenwerking ervaar ik als heel plezierig.

Birgitte Bignell

Coördinator taakstraffen

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Werken sterkt heeft een duidelijke focus op mogelijkheden van de deelnemers. Zij doen dit op een professionele en persoonlijke manier. De contacten die wij met Werken Sterkt hebben zijn zakelijk en plezierig.

R.J. Wilbrink

Staffunctionaris ketensamenwerking

Reclassering Nederland

Samenwerking Werken Sterkt en Reclassering Nederland

De werkstrafunit van Reclassering Nederland werkt sinds november 2017 samen met werkbedrijf Werken Sterkt.

Mensen met een werkstraf krijgen bij het werkbedrijf de gelegenheid om hun werkstraf op een nuttige manier uit te voeren.  Daarbij kijkt Werken Sterkt of er na de werkstraf eventueel  een vervolgtraject mogelijk is, bijvoorbeeld bij een gemeente die onze cliënten toeleidt naar een studie of baan.

Er is 47% minder recidive bij mensen met een werkstraf dan bij kort gestrafte gedetineerden. Zo dragen we bij aan de veiligheid in de buurt. Daarom waarderen wij de samenwerking met het werkbedrijf.

 

Eric Bol | Reclassering Nederland | WSU | Projectbeheerder / Teamleider